Смачні та поживні ковбаски для собак Richidog.

Якісний корм для тварин запорука грайливого та позитивного настрою улюбленця, його довголіття та активності. Пропонуємо звернути увагу на вінницького виробника кормів Richidog з великим асортиментом для гурманів.

 

Смакові пристрасті притаманні не тільки людям, адже наші чотирилапі друзі не менш вибагливі в їжі. Розробляючи харчування для щасливих собак ми подбали про повноцінність та поживність раціону при збереженні гарних смакових якостей. Розмаїття смаків ковбас для собак https://richidog.com.ua/ це новинка на українському ринку кормів, що основані на натуральній м’ясній сировині складовою у 80%. Не дивлячись на те, що наші вироби можна зберігати без холодильника, вони поживні, смачні та без барвників й консервантів, що так шкодять здоров’ю.

 

Купити салямі з яловичиною та рисом в зручній упаковці порціями від 200 г до 1200 г, що розраховано для годування собак від 3 до 30 кг по доступній ціні з вражаючим терміном придатності – до 6 місяців. Рекомендуємо купити з доставленням з вінницької області по Україні та зберігати у відкритому вигляді не понад 48 годин.

 

Система травлення у тварин чутливіша аніж в людей. Салямі з куркою та рисом – ідеально збалансована ковбаска для собак, інгредієнти якої поживні та ощадливі для травлення. Ми подбали про безпечність при споживанні для виключення виникнення алергічних реакцій у тварин. Такий підхід до харчування улюбленців допомагає господарям позбутися великої кількості клопотів та проблем зі здоров’ям та насолоджуватись позитивними емоціями від спілкування з вихованцем.

 

Салямі з індичкою та рисом прийдеться до смаку маленьким та великим породам собак. Вважається, що купити салямі з індичкою по лояльним цінам від Richidog, це подбати про здоров’я навіть тих тварин, яким показане дієтичне харчування. Адже індиче м’ясо більш ніжне та легше перетравлюється. Так само, як і вся інша наша продукція, салямі з індичкою виготовляється виключно з натуральної сировини, відповідно із сертифікатами та контролем якості на всіх етапах виробництва, тому ми гарантуємо свіжість продукції та позитивний вплив на тварин.

 

Продукти з печінки дуже корисні не тільки людям, а й нашим улюбленцям, саме тому розроблена унікальна ковбаска - салямі з печінкою та рисом, що так подобається більшості чотирилапих споживачів.

Смачні ковбаски Richidog – повноцінний порційний корм, що допомагає забезпечити необхідну потребу в протеїні без добавок, генномодифікованих продуктів чи шкідливих барвників. Ми дбаємо не тільки про поживність та натуральність, а й про смакові якості, щоб улюбленці були задоволені й ласували на здоров’я та радість господарів.

 

БАНЕРНА РЕКЛАМА