Гранульований сухий корм для котів та собак Amigo Best

Якісний корм для улюбленця це запорука здоров’я, бадьорості, веселих моментів разом. Доведено, що відповідно обраний корм дбатиме про організм котика або песика від моменту самостійного харчування аж до глибокої старості. Українська компанія Amigo Best виготовляє гранульований сухий корм для котів та собак з різними потребами.


Смачний та поживний, збалансований корм купити з улюбленими смаками в https://amigobest.shop/ за ціною вітчизняного виробництва. Гранули корма спеціально розраховані для зручного споживання кошенятами так і дорослими тваринами. Інгредієнти в повноцінному раціоні з використанням нашого корму підібрані з дбайливим ставленням до травної системи, а їх співвідношення максимально сприятливе для здоров’я чотирилапого та активного життя вашого улюбленця.


Одночасно купити якісний корм Amigo Best з різними смаками для котиків та собак зручно в інтернет-магазині https://amigobest.shop/ з доставленням у всі регіони країни у вигідному 5 кг або 10 кг пакуванні.

Асортимент корму Amigo Best розподілений за потребами та смаковими вподобаннями для котів - алергіків з лососем, а стерилізовані котики можуть спробувати з раціон з кроликом. Вибагливі киці будуть ласувати кормом зі смаком курки, риби, телятинки, кролика, печінки та можна обрати мікс смаків.


Корм Amigo Best для собак відповідно розподілений за величиною породи, адже фахівці Amigo Best знають що не може бути раціон ідентичним у шпіца та ротвейлера. Саме тому купити на сайті корм для собак малих порід з куркою чи рибний дуже зручно по нормальній ціні. Також передбачений спеціальний раціон для активних здорових цуценят, він збалансований та цілком задовольняє їх потреби в калорійності, зважаючи на підвищену рухову активність. Не оминули, і породи собак середньої та великої статури, ці улюбленці теж поласують смачним міксом Amigo Best для собак, поживним, забезпеченим необхідними мінеральними добавками та безпечними натуральними вітамінами, що сприятиме підтриманню гарного вигляду, активності та здоров’ю.

БАНЕРНА РЕКЛАМА