Поживні смаколики для муркотиків

 

Всі ми любимо наших маленьких пухнастих хвостатих котиків бешкетників. Вони зазвичай досить активні, особливо в час відпочинку господарів, роблять шкоду на кшталт подертих шпалер, завалених горщики з квітами, покачаються на завісах, скачуть по килимам, дряпають дивани та покриття на підлозі тощо. Але все це не заважає людям любити пухнасті клубочки та радіти спілкуванню.

 

Важливим рушієм активного та здорового котика є збалансоване харчування. «Мурзікофф» виготовляє інноваційний для вітчизняного ринку котячий корм в ролах. Виготовлені на сучасному обладнанні роли дуже поживні й смачні, містять відповідну кількість поживних речовин та обов’язковий для котів – таурин, що забезпечує здоров’я та функціонал хвостатим. М’ясна складова до 80% виробу, тож ласунчики будуть задоволені.

 

Роли з яловичини купити по доступній ціні на сайті https://www.murzikoff.com.ua/ в кількості від 1 ящика до скільки ваша киця подужає. Натуральність складників тваринного, рослинного походження, очищена питна вода та необхідна для травної системи клітковина сертифіковані та перевіряються протягом етапів виробництва. Наша продукція екологічна та смакуватиме навіть гурманам.

 

Пропонуємо котикам поласувати ролами з курятиною в пакуванні по 120 г, складені по 30 шт в ящику з доставленням з Вінниці. Технологи «Мурзікофф» постійно вивчають смакові пристрасті кицюнь, щоб смакота приносила користь. Зручне фасування в невеликі порції займає небагато місця для зберігання.

 

Домашні улюбленці яскраво вирізняються на фоні тварин без теплого дому, їх шорстка лосниться, вона шовковиста та м’якенька. Якісна їжа та догляд дуже впливають на зовнішній вигляд чотирилапих друзів, тому роли з ніжною індичкою допоможуть дбати про хатню тварину ще більше. Адже індиче делікатесне та дієтичне м’ясо містить необхідний набор вітамінів, мінералів та поживних речовин, що потрібні для щоденно активного життя котика.

 

Який же котик не любить рибалити?! Навіть декоративні породи не позбавлені відповідного інстинкту рибака чи мисливця. Якщо ваш улюбленець любить рибалити, то роли з рибкою купити по доступній ціні точно оціняться й прийдуться до смаку. Ми впевнені, що енергетична цінність ролів від «Мурзікофф» забезпечить добову потребу навіть для найактивніших мурчиків. А зручна упаковка дозволить мати корм під рукою постійно, на випадок подорожей чи тривалих прогулянок. Господарі дбають про здорове життя котиків, а компанія «Мурзікофф» про муррркотяче.

 

БАНЕРНА РЕКЛАМА