Дивовижні коти породи Мейн-кун (розплідник TANDENA*UA)

Дивовижні коти породи Мейн-кун дуже миролюбні та спокійні не дивлячись на свої великі розміри та досить агресивний вигляд. Це універсальна порода котиків ідеальна для сімей з дітьми, що утримують водночас декількох тваринами, а також для самотніх людей у віці, зайнятих працівників. Мейн-куни із задоволенням складуть компанію, вони адаптуються під ритм життя, дуже ніжні та прив’язані до людей, добре спілкуються з іншими тваринами. Зацікавила порода? Відвідайте львівський розплідник TANDENA*UA та переконайтесь, що ця порода красенів зачаровує.

 

Великі розміри породистого кота цієї породи вражають (до 15 кг – коти та 7 – кішечки), але не створюють зайвих клопотів в побуті. Купити Мейн-куна з елітного розплідника по доступній ціні, де дбають про чистоту породи, соціалізацію та здоров’я вихованців. Фахівці приділяють багато уваги контролю окрасу та збереженню характерних рис котячої породи: густа і довга, блискуча та здорова шерсть, шикарний пухнастий хвіст, на вухах рисячі пензлики, лапи великого розміру тощо.

 

Купити товариського улюбленця кота породи Maine Coon з розплідника TANDENA*UA зі Львова з документами, можна обравши за каталогом. Ветеринари розплідника систематично оглядають вихованців, заводчики гарантують збереження розмірів та краси породи, консультанти надають повну інформацію для підготовки помешкання та побуту, господарів до зустрічі та комфортного співіснування з красунчиками Мейн-кунами.

 

Львівський розплідник TANDENA*UA допоможе отримати чудового добродушного велетня відомої американської породи. З нами господарі можуть бути впевнені та отримають здорового, грайливого, великого котика, працівники розплідника завжди допоможуть порадою та підтримають навіть досвідчених господарів, щоб улюблені пустунчики радували приємними муркотливими моментами.

БАНЕРНА РЕКЛАМА